Verzekeringen

“ ALS ONAFHANKELIJK TUSSENPERSOON KAN IK U EEN OP MAAT GESNEDEN PAKKET AANBIEDEN VAN DE DIVERSE MAATSCHAPPIJEN”

Verzekeren is niet leuk eerder noodzakelijk kwaad. Toch kun je behoorlijk in de problemen komen als je niet de juiste keuzes maakt. Zo wordt bijvoorbeeld kwaadwillige beschadiging aan een auto (het leuke voorbeeld van iemand die uit woede uw zijspiegel van de auto trapt of met een sleutel een diepe kras maakt over de hele zijkant) op bijna iedere all risks polis wel gedekt maar in de meeste gevallen heeft dit no-claim terugval tot gevolg. Wanneer u dit niet wilt bestaan er ook producten die dit dus tegen gaan.

Of wat te denken van het hak en breekwerk om een lekkage op te sporen. Vaak veelal veel duurder als de schade zelf van het water. Wellicht toch handig om dit gedekt te hebben en dan ook nog eens het herstel van het hak en breekwerk.

Kortom voor ieder individu is weer een ander pakket vereist. Ook de wirwar van producten via de diverse distributiekanalen (internet, direct writers, tussenpersonen) maken het niet echt overzichtelijk. Ik maak het u daarom gemakkelijk. De producten die ik aanbeveel zijn op maat gesneden voor uw situatie.  De dekkingen zijn uitgebreid, de premies scherp en de schade-afhandeling goed. Geen dubbele dekkingen of onnodige verkooppraatjes gewoon een goed en eerlijk product. Waarom zou u zelf hier veel tijd in steken. Tijd die wellicht leuker besteed kan worden.

In de premie die u betaalt zit vaak een vergoeding (lees:provisie) voor mij als tussenpersoon. Deze is voor de advisering, de administratie maar bijvoorbeeld ook voor hulp bij schade-afhandeling.  Verzekeringen waar een provisieverbod voor geldt (complexe producten) zoals uitvaartverzekeringen, levensverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen worden veelal gesloten op fee of declaratiebasis. Hiervoor verwijs ik u naar de pagina Dienstenwijzer/Vergelijkingskaarten op mijn website.

Het kan dus zijn dat uw pakket bestaat uit: Autoverzekering (Delta Lloyd) Uitvaart (Ardanta) Caravan (Europeesche) Inboedel en Opstal (Aegon) Scooter (ASR) Aansprakelijkheid (Nationale Nederlanden) Doorlopende Reis (Avero). Voor u het beste maar toch slechts 1 aanspreekpunt bij schade of mutaties te weten Richard Plug Assurantiën.