Dienstenwijzer en vergelijkingskaarten

Op de activiteiten van mijn onderneming is de Wet op het Financieel Toezicht (Wft) van toepassing.

Eén van de eisen die uit deze wet volgt is dat ik u tijdig informeer over wie ik ben en hoe ik werk. In de dienstenwijzer onder aan deze pagina geef ik daarom de belangrijkste informatie over mijn onderneming.

Een andere eis die gesteld wordt aan financiële dienstverleners is dat zij beschikken over vergelijkingskaarten op bepaalde gebieden. In die documenten staat wat ik voor u kan doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Zo kunt u mij vergelijken met anderen. En kunt u ook de kosten vergelijken.

Deze documenten zijn er op het gebied van hypotheken, risico’s afdekken en vermogen opbouwen. Door op de onderstaande links te klikken krijgt u de benodigde informatie.